Goodtech Årsrapport 2013

Våre forretningsområder

Projects & Services

Forretningsområdet Projects & Services leverer kvalifiserte tekniske løsninger innen automatisering, elektro og kraftteknikk til nordisk industri og offentlig sektor. Leveransene er alt fra store og teknisk krevende prosjekter til mindre, lokale løpende oppdrag. - See more at: http://goodtech2013.cust.limecms.no/forretningsomradene/project_and_services#sthash.8G17sUXv.dpuf

Forretningsområdet Projects & Services leverer kvalifiserte tekniske løsninger innen automatisering, elektro og kraftteknikk til nordisk industri og offentlig sektor. Leveransene er alt fra store og teknisk krevende prosjekter til mindre, lokale løpende oppdrag.

Les mer +

Infra

Forretningsområdet Infra leverer kvalifiserte tekniske løsninger og tjenester innen jernbane og tunnelbane på det nordiske markedet. Infra har spesialkompetanse innen hele BEST-området (Bane, El, Signal, Tele), og egne ressurser innen prosjektledelse, prosjektering, montasje, samt kvalitet, miljø og logistikk. I tillegg har konsernet et stort antall elektrikere med opplæring i arbeid på jernbane.

Les mer +

Solutions

Forretningsområdet Solutions leverer ingeniørtjenester, automatiseringsprodukter og effektiviseringsløsninger til skandinavisk industri, og til utvalgte kunder og bransjer internasjonalt.

Les mer +

Environment

Goodtech leverer produkter og skreddersydde løsninger for behandling av avløpsvann, rensing til drikkevann og resirkulering av industri- og prosessvann. I tillegg leveres energigjenvinning fra avløpsvann og biosubstrat, og oppføring av hele eller deler av biogassanlegg. - See more at: http://goodtech2013.cust.limecms.no/forretningsomradene/environment#sthash.IoRm30Ra.dpuf
Goodtech leverer produkter og skreddersydde løsninger for behandling av avløpsvann, rensing til drikkevann og resirkulering av industri- og prosessvann. I tillegg leveres energigjenvinning fra avløpsvann og biosubstrat, og oppføring av hele eller deler av biogassanlegg. - See more at: http://goodtech2013.cust.limecms.no/forretningsomradene/environment#sthash.IoRm30Ra.dpufGoodtech leverer produkter og skreddersydde løsninger for behandling av avløpsvann, rensing til drikkevann og resirkulering av industri- og prosessvann. I tillegg leveres energigjenvinning fra avløpsvann og biosubstrat, og oppføring av hele eller deler av biogassanlegg. - See more at: http://goodtech2013.cust.limecms.no/forretningsomradene/environment#sthash.IoRm30Ra.dpuf

Goodtech leverer produkter og skreddersydde løsninger for behandling av avløpsvann, rensing til drikkevann og resirkulering av industri- og prosessvann. I tillegg leveres energigjenvinning fra avløpsvann og biosubstrat, og oppføring av hele eller deler av biogassanlegg.

Les mer +

Products

Forretningsområdet Products leverer produkter og kunnskapstjenester til norsk industri og offentlig sektor. Selskapet representerer ledende internasjonale leverandører innenfor fagområdene automatisering, instrumentering og industriell kommunikasjon.

Les mer +